Årets plastreparatör 2017, 2018 & 2022

Vi är specialister på skadereparationer av husbilar och husvagnar

Om Vinyl Make Up i Jönköping


Vi utför skadereparationer av vägg och takplåt på husvagnar och husbilar, samt glasfiberlaminat och karosser. Vi utför även reparationer på all plast både utvändigt och invändigt Vi jobbar också med flockning (fiberbeläggning) på de flesta underlag.

Vi hjälper också till att ta fram platsdetaljer till Kabes kommande modeller.

Vi som jobbar på Vinyl Make Up i Jönköping är Anders som startade företaget 1992 och Hans som har många års erfarenhet av både bilplåt och plastreparationer samt lackering.

Både 2017, 2018 och 2022 blev vi utsedda till Årets Bilplastsreparatör av Motorbranschens Riksförbund med nomineringen:


“Reparerar både stora och komplicerade plastreparationer på husbilar och husvagnar. Dessa reparationer kräver stor initiativförmåga och att man jobbar med nya metoder”

AAA
Bästa bilplastreparatör 2022

Tjänster


Verkstad Vinyl Make Up Jönköping

Skadereparationer husbil

Vi har sedan 2004 utfört skadereparationer på Kabes husbilar och husvagnar i Tenhult samt försäkringsskador och garantiärenden på de flesta märken. Vi samarbetar med Kabe Husvagnar, Hobby Fritid i Tenhult Adria Caravan i Tenhult, Din Husbil, June Fritid, GH Husvagnar och de flesta försäkringsbolagen.

Skadereparation husvagn

Skadereparationer husvagn

Vi reparerar de flesta skador på både slät och kulhamrad husvagnsplåt. Form och färg återställs i ursprungsskick. Vår filosofi är att använda så mycket som möjligt av ursprungsmaterialet och vi lägger gärna ner någon timme extra på att dragrikta ut bucklor i stället för att bara plasta upp skadan.Skador på kulhamrad plåt repareras enligt HBC metoden som är ett utmärkt sätt att att reparera i stället för att byta hela väggen.

Flockning

Flockning

Flockning eller fiberbeläggning är en metod som går ut på att man sprutar nylonfibrer på en limmad yta som sedan får härda i minst ett dygn. Ytan känns som sammet och är stryktålig och tål vatten.

Reparationer inredning

Inredningsreparationer, instrumentpaneler dörrklädslar, lädersäten m.m.

Vi har sedan starten 1992 reparerat många typer av skador på inredningsdetaljer i bland annat personbilar. Efter en grundlig utbildning och många lyckade reparationer genom åren ser vi oss som experter inom området.

Specialister på:

Plastreparationer, Vinylreparationer, Inredningsreparationer, Glasfiberreparationer husbilar, Flockning/Fiberbeläggning & Husvagnsplåt

Galleri


AllaOmfärgningPlastreparationerInredningsreparationerGlasfiberreparationerVerkstäderVerkstad TenhultVinylreparationerFlockningHusvagnsplåt
Flockning mässutrustningFlockningFlockningFlockning rörprofilerFlockning köksutrustningFlockningGlasfiberreparationGlasfiberreparation

Kontakta oss


Eller om du bara har frågor så är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan också!